tirsdag 30. januar 2007

Feminismens fallitt?

Neste generasjon unger kommer til å vokse opp som kjønnsforvirrede små stakkarer uten å vite at en okse faktisk er en ”mannlig ku” og at kuer ikke kan være av hankjønn.

Det var vel en brannfakkel uten sidestykke på min lille blogg… Problemet er ikke feminister. Problemet er Hollywood. Og det er sikkert ikke første gang… Det som gjør med bekymret for fremtidens generasjoner denne gang er filmen ”Den ville låvefesten” (Barnyard). Sikkert en morsom film. Jeg har ikke sett den. Og ser den helt sikkert ikke før den kommer på TV.

Og hva er så galt med denne filmen, da? Jo, filmens mannlige hovedrolle innehas av en KU! Ja, nettopp. En ku som er mann. Og da snakker vi ikke om transseksuelle eller transvestitter, men om en ku som er mann. Det er ikke en okse. Det er en mannlig ku. Utstyrt med fulle mugger (eller jur som det egentlig heter).

Så kan man jo begynne å lure på hvordan dette har blitt mulig. Var det ingen som torde å si ifra? Visste de ikke bedre? Gjorde de det med overlegg for å gjøre filmen enda morsommere? Hvem vet? Ikke jeg…

Men bekymret blir man…

4 kommentarer:

Katrine K sa...

Trenger vi egentlig menn, da...?!hihi

Hobbyfilosofen sa...

Selvfølgelig trenger dere menn...

Hvem ellers skulle dere more dere med en sen kveld ute på byen etter gratis drinker og tette danser når dere enkelt vifter oss bort og gir oss en kald skulder...

Hvem skulle dere ellers lokke, lokke og lokke, for så å kaldt avvise...

Hvem skulle dere ellers gi skylden for alt det gale i verden...

Hvem skulle få rydde i boden, eller bære alle flyttekassene hver gang dere vill flytte...

Hvem skulle måke oppkjørselen hver gang det snør en halvmeter...

Hvem skulle ellers skifte dekk på bilene deres?

;-)

Katrine K sa...

Selvfølgelig, du har rett. Vi trenger dere til å bære, snekre, måke og skifte dekk!

Vanja sa...

Hm... manlig ko? Kan ändå inte låta bli att bli lite nyfiken på filmen... även om man undrar hur de har tänkt ;)

En annan intressant film är denna som jag nog måste erkänna att jag är sugen på att se. Personligen så gillar jag de här lite "nytänkande" karaktärerna... :)